Skriftlig dansk

Skriftlig dansk

Vil du gerne blive bedre til at skrive på dansk? Enten i dit arbejdsliv eller i dit privatliv? Dette kursus vil give dig redskaberne til at udtrykke dig bedre på skrift.

Det er vores erfaring at eneundervisning er den mest effektive kursusform i skriftlig dansk hvis du vil gøre hurtige fremskridt. Så kan vi nemlig designe kurset så det passer til dine ønsker. Vi vil arbejde med skriftlige tekster, f.eks. emails, breve, rapporter, forberedelse til prøver og eksaminer. Det er helt op til dig hvad du vil fokusere på.

Der kan være mange årsager til at man laver fejl i det skriftlige, men nogle af de mest almindelige er manglende forståelse af grammatikken, stavning, dårlig strukturering af teksten og forkert ordvalg. Med udgangspunkt i dine egne tekster vil vi arbejde med de problemområder du synes er svære.

WELLCOME!
WILLKOMMEN!
BIENVENUE!


Kontakt os!

Du er meget velkommen til at kontakte os så vi kan få os en snak om dine ønsker. Så kan du også høre mere om vores priser, og om hvordan du melder dig til. Er I to der gerne vil undervises sammen, får I hver især kurset til reduceret pris. Vi kan også fortælle dig om muligheden for at få en prøvelektion.

Kursister fra hele verden der lærer dansk med et smil
Feel free to share