Eneundervisning

Eneundervisning

Her er kurset til dig der ønsker et ekstra intensivt kursus med kun dig og din underviser. Vi tilbyder eneundervisning både på vores skole i København og online.


Dit niveau

Vi underviser på alle niveauer:

  • Hvis du er begynder, underviser vi dig efter den samme metode som på vores begynderhold.
  • Er du let øvet eller viderekommen, har vi stor erfaring i at designe et kursus der passer helt til dig og det du ønsker og har brug for.


Sådan underviser vi dig

Vi vil fokusere på præcis de områder du ønsker at arbejde med, f.eks. grammatik, konversation, udtale, skriftlig dansk og/eller lyttetræning. Hvis du har specifikke ønsker, f.eks. indøvningen af en speciel terminologi på dit arbejde, kan vi også arbejde med det.

Vores kursusmateriale er specielt udviklet til hurtig progression for veluddannede udlændinge, men det er selvfølgelig helt op til dig hvor hurtigt du vil gå frem og hvor meget hjemmearbejde du vil have. Det er vigtigt at vi sammen finder det tempo der passer til dig så du er motiveret og synes at det er sjovt at lære dansk fordi du kan se at du gør gode fremskridt.

Hvis du ønsker det, kan vi tilrettelægge dit kursus så en del af det består af selvstudium. På den måde får du mere for dine penge fordi du kun behøver én lektion om ugen. Hvis du arbejder fuldtids, anbefaler vi under alle omstændigheder kun én gang om ugen.

Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mange lektioner dit kursus skal bestå af. Vi anbefaler dog minimum 10 lektioner à halvanden time så du kan mærke en stor forskel fra første til sidste lektion.

WELLCOME!
WILLKOMMEN!
BIENVENUE!


Fra passivt til aktivt sprogbrug

Hvis du allerede har en stor passiv viden om det danske sprog, men mangler selvtillid til at gå ud og bruge den, vil vi hjælpe dig med at aktivere den så du med selvtillid og rutine kan begynde at tale mere dansk i din hverdag.


Kontakt os!

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få os en snak om dine ønsker. Så kan du også høre mere om vores priser, og om hvordan du melder dig til. Er I to eller flere der gerne vil undervises sammen, får I hver især kurset til reduceret pris. Vi kan også fortælle dig om muligheden for at få en prøvelektion hvis du vil se om eneundervisning er noget for dig.

Kursister fra hele verden der lærer dansk med et smil
Feel free to share